Filmen redo för den svenska duken!

bild.JPGStora saker är på gång med filmen! Nu till helgen den 18 februari inleds förhandsvisningarna på DocLounge, med start på Moriskan i Malmö. Och den 24 februari är det svensk biografpremiär för filmen på biografer runt om i Sverige. På skottdagen den 29 februari kommer en satelitvisning av filmen hållas, där du som biobesökare kan ställa frågor via SMS till regissören Fredrik Gertten som finns med live och pratar efter visningen. Inför bild2.JPGlanseringen har det gjorts en helt svensk version, som kommer att distribueras digitalt på DCP och TviX. Distributör av filmen är WG Film. För biografboking av filmen kontakta elin@wgfilm.se.

Första bilden: Vår uppsättning av DCP och Tvixkopior som från och med fredag hanteras av Folkets Bios Filmlager. Andra bilden: Maskinrummet på Biograf Spegeln i Malmö. Foto: Emma Svensson

Gillar du detta inlägget?

Visar 2 kommentarer


@FredrikGertten mentioned @ link to this page. 2012-02-14 10:35:46 +0100
Nu händer det. Filmen redo för den svenska duken! http://t.co/8Cu0wZ5F via @bananasmovie
published this page in BLOGG 2012-02-14 10:23:00 +0100
Den sanna historien om en svensk filmskapare, ett bananföretag och deras fula tricks: manipulering av media, stämningsansökningar och priset vi betalar för yttrandefrihet.

Vill du vara med på vår resa? Registrera dig och håll dig uppdaterad om filmen!