Hur kan du hjälpa till?

Den här filmen handlar inte bara om oss. Den har blivit en viktig fråga om yttrandefrihet oct storbolagens makt Det är en film som måste visas och bli sedd överallt. Du kan hjälpa oss att nå ut till en publik över hela världen. Detta kan du göra för att hjälpa till:

1. Tala om för oss var du befinner dig!
Registrerar du dig på denna sidan och anger var du bor någonstans så får du platsspecifika uppdateringar om vad som händer i just din stad.

2. Sprid ordet.
Genom att rekommendera sidan till dina vänner och dela våra bloggposter får du så kallade “participation credits” det vill säga poäng i vår supportertävling. 

3. Dela vår trailer
Registrera dig på Distrify och dela filmens trailer via sociala medier, din blogg eller hemsida så får du ta del av intäkterna. Du får 10% varje gång filmen säljs genom en spelare som du lagt upp. 

4. Skapa ett event kring filmvisningar
Är du intresserad av att visa filmen i din stad? Börja med att fylla i vårt formulär Screener förfrågan.

5. Kom med feedback
Via hemsidan kan du komma i kontakt med andra som sett filmen, diskutera och dela din upplevelse.

6. Donera pengar och hjälp oss i vårt fortsatta arbete!
Om du har möjlighet att stötta oss ekonomiskt, ta en tur till vår Donations sida. Som tack får du välja mellan en rad olika presenter. Du får vår fulla tacksamhet för all evig framtid (och ett kvitto på din betalning via e-post). OBS! Sidan är på engelska.

Bli belönad för din delaktighet.
Vi vill se till att du får någonting tillbaka för dina ansträngningar De “participation credits” som du som aktivist samlar på dig kommer att översättas till verkliga belöningar som skickas direkt till din dörr eller dator.

Gillar du denna sidan?

Visar 1 kommentar

published this page 2012-02-08 16:40:22 +0100
Den sanna historien om en svensk filmskapare, ett bananföretag och deras fula tricks: manipulering av media, stämningsansökningar och priset vi betalar för yttrandefrihet.

Vill du vara med på vår resa? Registrera dig och håll dig uppdaterad om filmen!